本页主题: 粤语TV连续剧-BT下载 經常出现不含種子嘅囬復 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

獨1無er
咿咿●.o俄o俄
级别: 仙人

多谢发贴的人[1264]

粤语TV连续剧-BT下载 經常出现不含種子嘅囬復

好多新人都喺連載帖度發表冇意义嘅回复吖,我已经见到好多呢D帖啦。 JU5,\3Lz#  
如果成日都係咁,相信版主都几辛苦下。唔该嗮。3Q。
>_________<  
顶端 Posted: 2007-01-18 01:22 | [楼 主]
卡神

多谢发贴的人[593]

出现不含種子嘅囬復...........回复要含种子? B EN=/ v  
五系好明白LZ讲也. Xb3z<r   
可五可以表达得清楚D
顶端 Posted: 2007-01-18 07:08 | 1 楼
perrytak
级别: 普通人

多谢发贴的人[5611]

Quote:
引用第0楼little伊2007-01-18 01:22发表的: > QDmSy*&  
好多新人都喺連載帖度發表冇意义嘅回复吖,我已经见到好多呢D帖啦。 E"nIC,VZ  
如果成日都係咁,相信版主都几辛苦下。唔该嗮。3Q。
!z$.Jcr1  
5fA<I _ D  
K1]H~'  
Ztr,v$  
因大多新人回復前都唔睇版規,甚至唔留意帖子標題既註明.大多要刪帖扣分後才會醒覺. AWc7T W  
% sbDH  
但另大家閱帖下截更方便,我地惟有盡量頻加閱帖. nB WVG  
xP "7B9B  
其實只要能夠引導新人融入論壇,更得大家體諒,相信稍為既辛煩眾版主們都覺值.
顶端 Posted: 2007-01-18 09:34 | 2 楼
獨1無er
咿咿●.o俄o俄

多谢发贴的人[1264]

Quote:
引用第1楼卡神2007-01-18 07:08发表的: $h"tg9L^)  
出现不含種子嘅囬復...........回复要含种子? aqSHo2]DX9  
五系好明白LZ讲也. RtwlPz<~S  
可五可以表达得清楚D
:GBWQXb G  
3&^4%S{/  
, `ST Va-  
因為連載帖係唔可以发表一D冇意义嘢回复麻。好多新人都发thx,多謝,5該嗮咁嘅囬復lol. F#*vJb)  
通常回帖都要发自seed.
>_________<  
顶端 Posted: 2007-01-18 15:13 | 3 楼
卡神

多谢发贴的人[593]

哎.衣D都系素质问题.管五晒甘多人
顶端 Posted: 2007-01-19 00:24 | 4 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】