«1 2 345» Pages: ( 2/5 total )
本页主题: 20070714 - 紀念日 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

荷b仔
≮魚蛋幫≯快刀手
级别: 圣人

多谢发贴的人[779]

Re:Re:20070714

Quote:
引用第8楼gy77gy772008-07-14 02:36发表的:
對小7仔嚟講都係一個記念日...我今日激嬲左XX呀

打距咯 打者爱也啊嘛
你的世界 我曾经路过
顶端 Posted: 2008-07-15 02:48 | 30 楼
小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:Re:20070714

Quote:
引用第28楼幸福瞬间2008-07-15 02:34发表的:

潜去边呀~~~唔准潜呀~~

车…你休啦,佢潜得去边呀,我响水底放晒水雷架啦!

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
顶端 Posted: 2008-07-15 04:10 | 31 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:Re:Re:20070714

Quote:
引用第31楼小加菲2008-07-15 04:10 AM发表的:

车…你休啦,佢潜得去边呀,我响水底放晒水雷架啦!

咁咪彈起身囉~~
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-07-15 12:46 | 32 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
引用第29楼荷b仔2008-07-15 02:46 AM发表的:

甘大感触
果日识佐新男朋友啊

你咁好想像力嘅~~
咁你幾時介紹一個俾我呀~~
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-07-15 12:47 | 33 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
引用第25楼smooth2008-07-14 08:11 PM发表的:
今日5系鬼节咩?!  

係有點呀~~

顶端 Posted: 2008-07-15 12:52 | 34 楼
hinotori
招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Re:20070714

幸福比个TEX你先喵~见你甘有记性喵~~
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由:
  • 谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2008-07-15 12:57 | 35 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

Quote:
    引用第28楼幸福瞬間2008-07-15 02:34发表的:

潛去邊呀~~~唔準潛呀~~

海底好多水怪呀...
    上嚟抖下氣先...
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-07-15 14:56 | 36 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第30楼荷b仔2008-07-15 02:48发表的:

打距咯 打者爱也啊嘛

女神都係冇希望囉...幾時界紹女仔比小7仔識呀
    顶端 Posted: 2008-07-15 14:58 | 37 楼
    jay_pen
    肥兔仔
    级别: 强人

多谢发贴的人[634]

Quote:
    引用第0楼幸福瞬間2008-07-14 02:20发表的:
    2007年7月14日~~
    一個對於我嚟講好值得紀念嘅日子~~
    當日係我同喺藍調嘅你哋相識後第一次嘅聚會~~
    當日聚會人數20幾人~~每個人都係好開心同興奮~~
    話咁快就一年啦~~一年嚟大家都有咗唔同嘅變化~~
    .......

讲得好啊,几时再搞过活动啊。尼次应该会多D人嚟啦。
    顶端 Posted: 2008-07-15 15:05 | 38 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第37楼gy77gy772008-07-15 02:58 PM发表的:

女神都係冇希望囉...幾時界紹女仔比小7仔識呀

你上嚟廣州我介紹d你識啦~~

顶端 Posted: 2008-07-15 17:22 | 39 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Re:Re:Re:Re:Re:20070714

Quote:
    引用第39楼幸福瞬間2008-07-15 17:22发表的:

你上嚟廣州我介紹d你識啦~~

咁好死?!...橫掂都係囉!!
    不如直接溝妳啦...靚女?!
    顶端 Posted: 2008-07-15 17:28 | 40 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:20070714

Quote:
    引用第40楼gy77gy772008-07-15 17:28发表的:

咁好死?!...横掂都系啰!!
    不如直接沟你啦...靓女?!

你真大胆,问过我未呀?!

顶端 Posted: 2008-07-15 19:22 | 41 楼
    荷b仔
    ≮魚蛋幫≯快刀手

多谢发贴的人[779]

PS:幸福
    PS:7仔
    甘你两个拉埋距算喇
    你的世界 我曾经路过
    顶端 Posted: 2008-07-15 20:10 | 42 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第42楼荷b仔2008-07-15 20:10发表的:
    甘你两个拉埋距算喇

咁咪变左..............
    7仔幸福幸福7仔好呢!?

顶端 Posted: 2008-07-15 20:17 | 43 楼
    荷b仔
    ≮魚蛋幫≯快刀手

多谢发贴的人[779]

Quote:
    引用第43楼小加菲2008-07-15 20:17发表的:

咁咪变左..............
    7仔幸福幸福7仔好呢!?

边个行头有乜所谓
    留距两个自己解决

你的世界 我曾经路过
    顶端 Posted: 2008-07-15 20:27 | 44 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第44楼荷b仔2008-07-15 20:27发表的:

边个行头有乜所谓
    留距两个自己解决

哈哈……都系时候潜水啦!

我今次重唔比人炒,搵定第份工先

顶端 Posted: 2008-07-15 20:33 | 45 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第40楼gy77gy772008-07-15 05:28 PM发表的:

咁大膽~~你係上嚟先算囉~~

顶端 Posted: 2008-07-15 20:54 | 46 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:20070714

Quote:
    引用第41楼小加菲2008-07-15 07:22 PM发表的:

你真大胆,问过我未呀?!

快d幫我搞掂佢~~

顶端 Posted: 2008-07-15 20:55 | 47 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第42楼荷b仔2008-07-15 08:10 PM发表的:
    甘你两个拉埋距算喇

你咁就將個仔嘅契媽交俾人啦~~
    佢對我唔好咁點算呀~~
    你個仔都冇啖好食嘅啵~~

顶端 Posted: 2008-07-15 20:58 | 48 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:20070714

Quote:
    引用第45楼小加菲2008-07-15 08:33 PM发表的:

哈哈……都系时候潜水啦!

我今次重唔比人炒,搵定第份工先

邊個要炒你~~~

顶端 Posted: 2008-07-15 20:59 | 49 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第46楼幸福瞬间2008-07-15 20:54发表的:

咁大胆~~你系上嚟先算啰~~

即系有机啦!系嘛

顶端 Posted: 2008-07-15 21:10 | 50 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:20070714

Quote:
    引用第47楼幸福瞬间2008-07-15 20:55发表的:

快d帮我搞掂佢~~

你想点搞掂佢呀?

顶端 Posted: 2008-07-15 21:11 | 51 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第49楼幸福瞬间2008-07-15 20:59发表的:

边个要炒你~~~

唔系挂,咁都唔炒我!
    咁我以后点算呀

顶端 Posted: 2008-07-15 21:14 | 52 楼
    荷b仔
    ≮魚蛋幫≯快刀手

多谢发贴的人[779]

Quote:
    引用第48楼幸福瞬間2008-07-15 20:58发表的:

你咁就將個仔嘅契媽交俾人啦~~
    佢對我唔好咁點算呀~~
    你個仔都冇啖好食嘅啵~~

顺便帮我个仔稳埋契爷啊嘛
    就算契爷唔锡都仲有契妈锡
    距对你唔好就叫啊仔帮你出头

[ 此贴被荷b仔在2008-07-16 09:49重新编辑 ]
    你的世界 我曾经路过
    顶端 Posted: 2008-07-15 21:42 | 53 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
    引用第40楼gy77gy772008-07-15 17:28发表的:

講就天下无地,做就无能為力.............
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 小加菲 | 理由:

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-07-15 22:18 | 54 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第54楼花无缺和尚2008-07-15 22:18发表的:

讲就天下无地,做就无能为力.............

有心有力又点呀?!搞到女神都心灰意冷啦!

顶端 Posted: 2008-07-15 22:23 | 55 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

唔好沉呀,上番水先

顶端 Posted: 2008-07-15 23:06 | 56 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:20070714

Quote:
    引用第51楼小加菲2008-07-15 09:11 PM发表的:

你想点搞掂佢呀?

你想點搞就點搞囉~~

顶端 Posted: 2008-07-16 10:22 | 57 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第52楼小加菲2008-07-15 09:14 PM发表的:

唔系挂,咁都唔炒我!
    咁我以后点算呀

你以後咪我嘅囉~~

顶端 Posted: 2008-07-16 10:23 | 58 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第53楼荷b仔2008-07-15 09:42 PM发表的:

顺便帮我个仔稳埋契爷啊嘛
    就算契爷唔锡都仲有契妈锡
    距对你唔好就叫啊仔帮你出头

阿仔呀~~你老豆買你契媽呀~~~

顶端 Posted: 2008-07-16 10:24 | 59 楼
    «1 2 345» Pages: ( 2/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 粤语吹吹吹水区