«1 2 3» Pages: ( 2/3 total )
本页主题: 恭喜藍調一對新人 - 廁廁同TT 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

sallsen
级别: 新人

多谢发贴的人[1]

Re:恭喜藍調一對新人

恭喜晒啊
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2011-10-13 14:57 | 30 楼
    hinotori
    招财喵喵
    级别: 圣人

多谢发贴的人[732]

Re:Re:Re:恭喜藍調一對新人

Quote:
    引用第29楼花無缺和尚2011-10-13 14:49发表的:

七仔,幾時先追番個呀,你條件唔差吖,點解唔快D呢?

七哥仔,佢系唔知道边个好D姐喵~~~
    或者佢觉得好果个又同佢没缘姐喵~~~祝埋七哥仔幸福咯喵~
    本帖最近评分记录:
  • 谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2011-10-13 21:07 | 31 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

Quote:
    引用第29楼花無缺和尚2011-10-13 14:49发表的:

七仔,幾時先追番個呀,你條件唔差吖,點解唔快D呢?

重未有目標...界紹D姑娘仔嚟識下啦
    其實今年年頭我發生左啲野...撞返中學時代嘅心儀嘅對象,佢同之前嗰個拍左十年拖啱啱分左手...見到佢就心痛囉.
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2011-10-13 23:34 | 32 楼
    kitty888
    级别: 普通人

多谢发贴的人[139]

郎才女貌,天造地設,恭喜一對新人,永結同心。
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: tiffanykk | 理由:
  • 顶端 Posted: 2011-10-13 23:55 | 33 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

多谢发贴的人[4500]

再次系呢度恭喜你地啦....见到你地终于拉埋天窗啦,,,真系等你地开心吖...

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2011-10-14 08:10 | 34 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:Re:恭喜藍調一對新人

Quote:
    引用第34楼琳γ^ō^γ琳2011-10-13 20:10发表的:
    再次系呢度恭喜你地啦....见到你地终于拉埋天窗啦,,,真系等你地开心吖...

我知我知己實會出現架啦,哈哈。不如我地一齊去飲吖?

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2011-10-14 08:53 | 35 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:恭喜藍調一對新人

Quote:
    引用第32楼gy77gy772011-10-13 11:34发表的:

重未有目標...界紹D姑娘仔嚟識下啦
    其實今年年頭我發生左啲野...撞返中學時代嘅心儀嘅對象,佢同之前嗰個拍左十年拖啱啱分左手...見到佢就心痛囉.

你要求會唔會高些呢?須知道你揀人,人地都揀你架。好快變宅男啦!

顶端 Posted: 2011-10-14 09:00 | 36 楼
    anomesdia
    本强颜欢笑,却泪已满襟
    级别: 普通人

多谢发贴的人[1145]

恭喜恭喜恭喜恭喜。。。。。。
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2011-10-14 09:42 | 37 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

多谢发贴的人[4500]

Quote:
    引用第35楼花無缺和尚2011-10-14 08:53发表的:

好啊好啊..我痴住知己一齐去.....

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2011-10-14 09:43 | 38 楼
    oxcows
    潜水的葱头
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1220]

恭喜~~
    请帖派佐未???
    本帖最近评分记录:
  • 失踪人口~~~~~~哦,应该是失踪葱头~~
    顶端 Posted: 2011-10-14 11:29 | 39 楼
    p6160289

多谢发贴的人[0]

恭喜~恭喜!!!
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2011-10-14 12:17 | 40 楼
    xjb

多谢发贴的人[3730]

仲记得几年前见到厕厕话沟TT姐,我以为系玩玩下,即系果种只系网上玩假结婚,只系贪得意而已!原来现实中都系真嘎!

甘就真系要恭喜一对新人啦!

厕厕个样有D似傅家俊!
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2011-10-14 23:21 | 41 楼
    xjb

Quote:
    引用第35楼花無缺和尚2011-10-14 08:53发表的:

我又去  
    顶端 Posted: 2011-10-14 23:24 | 42 楼

多谢发贴的人[0]

恭喜贺喜!
    祝 白头到老,新婚幸福
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2011-10-14 23:34 | 43 楼
    wqvbkcg

多谢发贴的人[36]

好有夫妻相!!!!恭喜藍調一對新人
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2011-10-14 23:34 | 44 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

Quote:
    引用第20楼刘纹虎2011-10-13 11:47发表的:

老人说:什么时候到你呢

好快,快到下个月就系啦
    本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2011-10-15 08:26 | 45 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Re:Re:Re:Re:Re:恭喜藍調一對新人

Quote:
    引用第36楼花無缺和尚2011-10-14 09:00发表的:

你要求會唔會高些呢?須知道你揀人,人地都揀你架。好快變宅男啦!

我冇要求...
    顶端 Posted: 2011-10-15 18:07 | 46 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Quote:
    引用第12楼戰神1號2011-10-12 07:27 PM发表的:
    恭喜晒,哈哈!小弟年底都结婚了!

文少~~恭喜曬~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2011-10-15 20:14 | 47 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

恭喜曬TT同埋阿次~~希望我可以有幸參加你哋嘅婚禮啦~~
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2011-10-15 20:18 | 48 楼
    忠爷
    對唔住,我系臥底

多谢发贴的人[7]

恭喜啊!
    本帖最近评分记录:
  • 可怜之人必有可恨之处!
    顶端 Posted: 2011-10-15 20:19 | 49 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第48楼幸福瞬間2011-10-15 08:18发表的:
    恭喜曬TT同埋阿次~~希望我可以有幸參加你哋嘅婚禮啦~~

如果有心,你地大家廣州就肯定可以啦。你好似要參加多個婚禮喔。

顶端 Posted: 2011-10-15 23:23 | 50 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:恭喜藍調一對新人

Quote:
    引用第38楼琳γ^ō^γ琳2011-10-13 21:43发表的:

好啊好啊..我痴住知己一齐去.....

係就好咯,諗下都開心屎了。哈哈,唔知到時有冇我份去飲呢?

顶端 Posted: 2011-10-15 23:29 | 51 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:恭喜藍調一對新人

Quote:
    引用第46楼gy77gy772011-10-15 06:07发表的:

我冇要求...

如果冇要求就更易啦,唔理好醜,求其就手咪得啦!哈哈。

顶端 Posted: 2011-10-15 23:34 | 52 楼
    chuenhin
    冷暖哪可休

多谢发贴的人[3]

蓝调系媒婆?!恭喜恭喜
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2011-10-15 23:50 | 53 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第41楼xjb2011-10-14 11:21发表的:
    仲记得几年前见到厕厕话沟TT姐,我以为系玩玩下,即系果种只系网上玩假结婚,只系贪得意而已!原来现实中都系真嘎!

甘就真系要恭喜一对新人啦!

厕厕个样有D似傅家俊!

個個開始時都係玩玩下架啦,玩出火就來真啦。哈哈,

話時話,厠厠又真係幾似傳家俊喔!靚仔呀。

顶端 Posted: 2011-10-15 23:50 | 54 楼
    xjb

Quote:
    引用第1楼gy77gy772011-10-11 23:21发表的:
    恭喜漁刺兄...成功昆得美人龜

7爷,几时到你啊?
    顶端 Posted: 2011-10-16 14:22 | 55 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:恭喜藍調一對新人

Quote:
    引用第52楼花無缺和尚2011-10-15 23:34发表的:

如果冇要求就更易啦,唔理好醜,求其就手咪得啦!哈哈。

冇機會識啊...返工放工實在快悶死了!!
    顶端 Posted: 2011-10-16 22:32 | 56 楼
    风继续吹

多谢发贴的人[18]

恭喜恭喜,百头到老,永结同心!
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2011-10-16 22:43 | 57 楼
    db7
    ︶ō︶暉
    级别: 高人

多谢发贴的人[360]

恭喜晒阿!!
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2011-10-17 03:31 | 58 楼
    空气中的好友
    我就是我,独一无二的

多谢发贴的人[22]

恭喜恭喜恭喜,出年生翻一个龙BB 来玩下呀
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2011-10-17 19:51 | 59 楼
    «1 2 3» Pages: ( 2/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 粤语吹吹吹水区